Logo din-verkstad

Sköt om dina däck på det bästa däckhotellet i Strängnäs - Experttips och erbjudanden!

I Strängnäs, precis som i resten av Sverige, är däck en essentiell del av bilens säkerhet och prestanda. Att ha rätt däck för årstiden och att se till att de är i gott skick är avgörande för att du ska kunna köra säkert och bekvämt. Men att ta hand om däck kan vara tidskrävande och krångligt. Därför är Din Verkstad i Strängnäs AB här för att hjälpa dig! Vi erbjuder däckhotellstjänster av högsta kvalitet och ger dig experttips för att du ska kunna ta hand om dina däck på bästa sätt.

Din Verkstad i Strängnäs AB - Ditt däckhotell i Strängnäs

Din Verkstad i Strängnäs AB är ett etablerat och pålitligt däckhotell med över 10 års erfarenhet av branschen. Vi har allt du behöver för att dina däck ska vara i toppskick, oavsett årstid eller bilmodell. Vi erbjuder följande tjänster:

 • Däckbyte: Vi byter dina däck snabbt och effektivt, oavsett om du behöver byta till sommar- eller vinterdäck.
 • Däckförvaring: Vi förvarar dina däck tryggt och säkert under den tid de inte används. Vårt däckhotell har moderna utrymmen med optimal temperatur och luftfuktighet för att dina däck ska hålla sig i gott skick.
 • Däckbalansering och hjulinställning: Vi ser till att dina däck är balanserade och att hjulen är inställda korrekt. Detta förbättrar köregenskaperna och minskar slitaget på däcken.
 • Däckreparationer: Vi reparerar punkteringar och andra skador på dina däck.
 • Däckförsäljning: Vi säljer däck av alla de stora märkena till konkurrenskraftiga priser. Vi kan också ge dig rådgivning om vilka däck som passar bäst för din bil och dina behov.

Varför välja Din Verkstad i Strängnäs AB?

Det finns många anledningar till att välja Din Verkstad i Strängnäs AB för ditt däckhotell:

 • Kvalitet: Vi använder oss av den senaste tekniken och högkvalitativa produkter för att ge dig den bästa möjliga servicen.
 • Erfarenhet: Våra tekniker är erfarna och certifierade för att hantera alla typer av däck.
 • Service: Vi erbjuder personlig service och tar oss tid att besvara dina frågor och ge dig råd.
 • Priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla våra tjänster.
 • Bekvämlighet: Vi ligger centralt i Strängnäs och har gott om parkeringsplatser.

Experttips för däckvård:

Här är några tips för att du ska kunna ta hand om dina däck på bästa sätt:

 • Kontrollera däcktrycket regelbundet: Rätt däcktryck är avgörande för säkerheten och prestandan. Du kan kontrollera däcktrycket hemma med en tryckmätare eller på en bensinstation.
 • Inspektera däcken regelbundet: Leta efter tecken på slitage, skador eller punkteringar.
 • Byt däck i tid: Sommardäck bör bytas ut mot vinterdäck senast den 1 december och vinterdäck bör bytas ut mot sommardäck senast den 31 mars.
 • Förvara dina däck på ett svalt och torrt ställe: Om du inte förvarar dina däck hos ett däckhotell, se till att förvara dem på ett svalt och torrt ställe.

Erbjudanden från Din Verkstad i Strängnäs AB:

Vi erbjuder just nu ett specialerbjudande på däckbyte! Boka tid för däckbyte hos oss innan den 30 november 2024 och få 10% rabatt på priset.

Vi erbjuder också ett paketpris för däckbyte och däckförvaring. Med detta paket slipper du tänka på att byta däck själv och dina däck förvaras tryggt och säkert under den tid de inte används.

Kontakta oss idag!

Om du vill veta mer om våra däckhotellstjänster eller om du vill boka tid för däckbyte, tveka inte att kontakta oss idag. Du kan ringa oss på 0226-12345 eller besöka vår verkstad på

Rulla till toppen