Logo din-verkstad

Vi Köper din bil

Få snabb och rättvis
betalning för din trasiga bil!

Har du en trasig eller krockad bil som bara tar plats och samlar damm? Oroa dig inte längre! Vi är här för att göra det enkelt för dig att sälja din bil, oavsett skicket den är i.

Varför välja oss för att sälja din
trasiga bil?

Omedelbart prisförsäg

Skicka oss bara några bilder på din bil via e-post, och vårt erfarna team kommer att värdera den snabbt och ge dig ett rättvist prisförslag.

Hämtning på plats

Även om din bil inte längre är körduglig eller avställd, inga bekymmer! Vi har bärgningslastbilar som kan hämta din bil var som helst, när som helst.

Smidig process

Vi tar hand om allt pappersarbete åt dig, så att du inte behöver oroa dig för komplicerade administrativa uppgifter. Betalningen sker direkt på plats, antingen till ditt bankkonto eller kontant.

Rabatt på däck och fälgar hos Din
Verkstad i Strängnäs AB
10% rabatt
på däck och fälg
Boka tid
/kontakta-oss/
Rabatt på däck och fälgar hos Din
Verkstad i Strängnäs AB
10% rabatt
på däck och fälg
Boka tid
/kontakta-oss/

Så här
fungerar det

Skicka dina bils bilder till oss

Mejla oss några bilder på din bil till info@din-verkstad.se så återkommer vi snabbt med ett prisförslag.

Få ett prisförslag och boka hämtning

När du har fått vårt prisförslag och accepterat det, kommer vi att ordna en lämplig tid för att hämta din bil var som helst du befinner dig.

Få betalt

Lämna över din senaste registreringsbevis del 2 när vi hämtar bilen, och du får din betalning direkt till ditt konto eller kontant.

Varför vänta längre?

Kontakta oss idag för att göra dig av med din gamla eller trasiga bil och få betalt på nolltid! Med vår snabba och pålitliga service är det enkelt att säga adjö till din gamla bil och välkomna en ny början.

Vi köper & hämtar
din defekta eller trasiga bil

Din Verkstad i Strängnäs AB är din pålitliga partner för bilservice och reparationer. Vi är en etablerad verkstad med omfattande erfarenhet och erbjuder högkvalitativa tjänster för ditt fordon. Från mekanik till elektronisk felsökning och underhåll – vi har dig täckt. Vår dedikation till kundnöjdhet är oöverträffad, och vi lämnar alltid garanti på vårt arbete för att säkerställa din trygghet och tillfredsställelse. Oavsett om du är en privatperson, företagare eller åkeri, så är vi här för att hjälpa dig. Besök oss på Mästarvägen 2 i Strängnäs och upptäck varför vi är din verkstad för livet.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Rulla till toppen